Voskoboinikovi saatus jäi lahtiseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov
Vladimir Voskoboinikov Foto: Toomas Huik

Venemaa esiliigas raskustega maadleva Moskva Torpedo Eesti koondislasest ründaja Vladimir Voskoboinikovi saatus saab selgeks sel kuul ning võimalik on tema siirdumine Bakuu Neftšisse.

"Käisin Neftšis just testimisel ja seal läks kõik hästi. Klubi treenerid jäid minuga rahule. Minu lepingu küsimus on hetkel lahtine ja selgus saabub sel kuul. Esiteks on vaja mu enda ja Neftši soovi ja teiseks on vaja klubide vahelist kokkulepet. Hetkel keskendun vaid Torpedole," rääkis Voskoboinikov Soccernetile antud intervjuus.

Ajakirjaniku küsimusele, kas ta kavatseb hooaja lõppedes Torpedost lahkuda, vastas Voskoboinikov: "Praegu ei tahaks sellest rääkida. Kui hooaeg lõppeb, siis hakkan mõtlema."

Muu hulgas selgitas Voskoboinikov, miks Venemaa esimeses divisjonis 19. kohal asuv Torpedo käesoleval hooajal nii halvasti mängib. "Eelmisest hooajast jäid vaid mitu mängijat alles ja meeskonnas on palju noori. Venemaa esiliiga on üldse üks väga spetsiifiline turniir, siin on vaja kogemusi," rääkis ründaja.

"Üks põhjusi on ka see, et kolm võõrmängijat saab vaid platsile ja ma pean seega vahel ka varus olema. Imelik on see muidugi, kuna enne selle hooaja algust olin ju meeksonna suurim väravakütt. Loomulikult mõjutab see mind, kui räägitakse, et pean varus alustama. Kuid see kõik on normaalne jalgpalli tööprotsess. Uus treener tuli juuni lõpus ning ta ütles, et usaldab mind, et pean ise vaid töötama ja vaeva nägema. Mis muud üle jääbki, ainult töötada. Vaatan tulevikku optimistlikult."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles