Tartu jooksumaratonil on üle 1800 registreerunu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu jooksumaraton.
Tartu jooksumaraton. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

9. mail antakse start 28. Tartu Jooksumaratonile, mida saab läbida nii joostes kui kepikõndi tehes. Tänase seisuga on oma nime kirja pannud 23km ja 10km raja läbimiseks enam kui 1800 spordisõpra.

 Eelmisel aastal osales Tartu Jooksumaratoni sündmustel kokku 4239 inimest, neist põhidistantse läbis 2673.

28. Tartu Jooksumaratoni võistluste direktor Kunnar Karu sõnul oodatakse sel aastal Lõuna-Eesti vaheldusrikastele maastikuradadele ligi 4000 osalejat.


«Tartu Jooksumaraton on pälvinud tähelepanu ka eksootilisemates riikides, praeguse seisuga plaanib näiteks osaleda jooksja Marokost,» räägib Karu. Kokku on registreerunud spordihuvilised üheksast riigist.

Tartu Jooksumaratoni pikema raja läbijad saavad lähte Otepääl Tehvandi Spordikeskuse staadionil ja lõpetavad 10km stardi- ja finišipaigas Elvas, Tartumaa Tervisespordikeskuses. Esmakordselt ootab seal ka Lastefondi lapsehoiuteenus, mille raames saab oma järeltulijad jätta vabatahtlike ja maskott Mõmmiku valvsa pilgu alla ning ise 10km rada nautima minna.

26. aprillil oodatakse kõiki huvilisi ka Elvasse Tartumaa Tervisespordikeskuse terviseradadel toimuvale tasuta ühistreeningule. Osalejad saavad valida läbimiseks ja spordirõõmu nautimiseks 16km või 10km raja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles