Uskumatu: NBA suurima palgaga mängija ähvardab karjääri lõpetada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tracy McGrady (palliga) New York Knicksi särgis.
Tracy McGrady (palliga) New York Knicksi särgis. Foto: SCANPIX
Korvpalliliiga NBA kõige suurema palgaga mängija Tracy McGrady teatas, et tema jaoks võivad olla tipptasemel mängud mängitud.

Algavat hooaega Houston Rocketsis alustanud ning seejärel New York Knicksi vahetatud mängumees on oma karjääri jooksul pidevalt võidelnud vigastustega ning oli seega tänavu ka selgelt alavormis. Kahel viimasel hooajal on ta kaasa teinud vaid 65 kohtumist, kirjutab ESPN.

«Kui ma sel suvel oma vormi ei taasta, siis ratsutan ma päikeseloojangu poole,» sõnas McGrady. «Kui ma teen suvel enda kallal tõsist tööd ja tunnen, et ma ei muutu paremaks, siis ma ei näe jätkamiseks võimalust. Ma ei taha mängida oma praegusel tasemel.»

Samas NBA superstaar lootust veel päris maha ei mata. «Kavatsen sel suvel tõsiselt tööd teha, et jõuda heasse vormi. Olen valmis palkama parimad arstid ja füüsilise ettevalmistuse treenerid, et jõuda sinna kuhu ma pean jõudma,» lisas mängumees.

Tänavuse hooaja eest pistis NBA kõrgeima palgaga mängija taskusse 23,24 miljonit USA dollarit (umbes 265 miljonit krooni).

Knicks kaotas hooaja viimases kohtumises võõral väljakul 113:131 Toronto Raptorsile. McGrady vaatas tervet kohtumist pingilt. Knicks lõpetas NBA põhihooaja 29 võidu ja 53 kaotusega ning play-off’i meeskonnal tänavu asja ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles