Video: Mandri osales ühepäevasõidul Prantsusmaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Ag2r

Jalgrattur Rene Mandri osales teisipäeval Prantsusmaa ühepäevasõidul Pariis-Camembert. Eestlase meeskonna Ag2r’i kokkuvõtvat videot sellest saate näha SIIT.

29. koha saanud Mandri on pildis 5. minuti alguses, kui ta tiimikaaslaste riideid saateautosse toimetab.

Mandri kirjutab oma blogis: «Esimene osa sõidust kulges siledal tugeva tuulega ja teine osa järskude 1 km tõusudega ringidel. Mul jalg endiselt kehva ja olin rohkem töötegija rollis. Peale 50 km sai 10 meest minema ja kuna meil polnud kedagi sees, otsustasime kohe tööle hakata. Sain koos Loubet’ ja Desseliga 35 km vunkida ning saimegi pundi 1 minuti peal hoitud ning lõpuks jooksikute koostöö rauges ja jõudsime vahe 20 sekundi peale tõmmata. Sõit sai uue käigu ja jooksikud püüti kinni, sellega oli ka minu tänase päeva pingutus tehtud. Lõpuringidele jõudes läks kõvemaks andmiseks, rünnati igast teeservast ning lõpuks oligi 20 meest läinud. Nende seas meie meeskonnast Roche ja Champion. Matkasime pundiga rahulikult edasi, lõpus tegime veel finišit, sest tiimile olid tähtsad Prantsuse karika punktid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles