Tartu jooksumaraton lööb osalejarekordi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Jooksumaraton.
Tartu Jooksumaraton. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

28. Tartu jooksumaratonile on oma nime 19. aprilli seisuga kirja pannud rekordilised 3024 spordisõpra kümnest riigist. Aasta tagasi oli samal ajal esimese registreerumisvooru lõpuks end üles andnud 1277 inimest, kokku registreerus eelmise aasta Tartu Jooksumaratonile 3029.

28. Tartu Jooksumaratoni võistluste direktor Kunnar Karu rõõmustab inimeste spordilembuse üle. «Jooksmine ja kepikõnd on kõikidele kättesaadavad ja lihtsad tegevused, mis pakuvad liikumisrõõmu käsikäes mitmekesise ilusa maastiku nautimisega. 9. mail oleme valmis teenindama 4500 spordisõpra, seega saavad soovijad veel oma nime kirja panna,» räägib Karu. Järgmine registreerumisvoor lõpeb 3. mail.

Kõige populaarsem distants 9. mail peetavale Tartu jooksumaratonil on 23km, millel plaanib tänase seisuga osaleda 1675 inimest, 10km jooksmise kasuks on otsustanud 774 spordisõpra. Kepikõndijatest ootab 23km starti 147 ning 10km lähet 428 meest ja naist.

Kõik, kes soovivad end mõnusas seltskonnas proovile panna ja miks mitte ka lõplikult otsustada, missugust distantsi emadepäeval läbida, on oodatud 26. aprillil toimuvale ühistreeningule. Ette on valmistatud 16km ja 10km rajad, mida saab läbida nii joostes kui kepikõndi tehes. Ühistreeningul osalemine on kõikidele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles