Lennuliikluse seisanud tuhapilv lükkas edasi Purje testimise Belgia tippklubis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ats Purje (vasakul).
Ats Purje (vasakul). Foto: Mihkel Maripuu
Eesti jalgpallikoondislane Ats Purje pidi eile lendama testimisele Belgia klubi Sint-Truideni juurde, kuid Islandi vulkaani tuhapilve poolt seisatud lennuliikluse tõttu viibib Purje veel Eestis.

«Eile või täna oleksin pidanud minema, kuid ilmselt ei lähe ma sinna nüüd niipea. Praegu oleks olnud ideaalne aeg, sest klubil on kavas kaks sõprusmängu,» sõnas Purje. «Mulle öeldi, et kui lennukid uuesti lendama hakkavad, siis lähen kohale. Plaanitud oli seal nädala aega olla.»

Mullu esiliigast kõrgliigasse tõusnud Sint-Truidense hoiab praegu Belgia liigas neljandat kohta. «Klubi paremäär on vigastatud ning treener tundis minu vastu huvi,» sõnas vabaagendi staatuses Purje.

Üleelmisel nädalal USAs Real Salt Lake’i juures testimisel viibinud Purje jõudis USAst tagasi Eestisse eelmisel nädalal ning sealse klubiga kokkuleppele ei jõudnud.

«Kaks trenni tegin meeskonnaga, kuid treeningmängud jäi arusaamatutel põhjustel ära. Lõpuks kokkuleppele ei jõudnud, kuid suvel lubati uuesti ühendust võtta,» lisas Purje.

Ühtlasi läks eelmisel nädalal kinni ka USA liiga üleminekuaken.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles