Vuelta a Burgose teise etapi võitis Hutarovitš, eestlased lõpetasid peagrupis

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Tombak.
Janek Tombak. Foto: Raigo Pajula.

 

Hispaanias jätkuva kõrgetasemelise velotuuri Vuelta ciclista a Burgos (UCI kategooria 2.HC) teise etapi võitis grupifinišis valgevenelane Jauheni Hutarovitš, tuuri liidrina jätkab tema kaasmaalane Andrei Kunitski.

Teise koha teenis täna prantslane Stephane Poulhies ning kolmandana ületas lõpujoone leedulane Tomas Vaitkus, vahendab rattaprofid.wordpress.com.

Mitsubishi-Jartazi meeskonna eestlased Kalle Kriit ja Janek Tombak said kirja võitjaga sama aja. Kriidile märgiti protokolli 74. koht ning Tombakule 110. koht.

Kahe etapi järel juhib tuuri avaetapi võitnud Kunitski, teist kohta hoiab Julien Loubet ning kolmas on Xabiel Zandio. Kriit jätkab tuuri 83. kohal, Tombak on 96. Mõlemad eestlased kaotavad liidrile 2.36.

Neljapäeval sõidetakse tuuril mõnevõrra mägisem 149 kilomeetri pikkune etapp stardiga Melgar de Fernamentalis ja finišiga Burgoses. Velotuur lõpeb laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles