Esmaspäeval on 28. Tartu jooksumaratoni ühistreening

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu jooksumaraton.
Tartu jooksumaraton. Foto: Margus Ansu / Postimees

26. aprillil on kõik jooksusõbrad oodatud Elvasse, Tartumaa Tervisespordikeskusesse 28. Tartu Jooksumaratoni ühistreeningule.

See üritus on mõeldud huvilistele rajaga tutvumiseks ja kõhklejatele viimaste otsuste tegemiseks. Kui sa pole suutnud veel otsustada millisest distantsist põhipäeval osa võtta, ja kas joosta või hoopis kepikõndi nautida, siis ühistreening on hea võimalus vastuste väljaselgitamiseks. Osavõtt on kõigile tasuta ning ette registreerimine ei ole vajalik.

Start antakse kell 18.30. Juba traditsiooniline jooks pakub kahte märgitud rada, millest pikem on ca 16 ja lühem 10 kilomeetrit pikk. Distantsid kulgevad metsa- ja kruusateedel ning jõuavad ringiga lähtepaika tagasi. Rajad võib läbida ka kepikõndi harrastades.
Rajal pakutakse 5 km-l spordijooki ja finišis ootab kuum tee ning soovijatel on võimalik degusteerida Reinu Pizza uut pizzat. Riietuda ja pesta saab Tartumaa Tervisespordikeskuse peahoones. Isikliku transpordiga tulijad saavad parkida peahoone juures asuvatesse parklatesse.

Ühistreeningule saab ka tasuta transpordiga. Buss väljub Vanemuise teatri alumisest parklast kell 17.30 ning viib otse stardipaika. Sama sõiduk viib soovijad ka kell 20.30 Tartusse tagasi.

SEB 28. Tartu Jooksumaraton toimub 9. mail ning seega on ligi kaks nädalat enne põhivõistlust toimuv ühistreening heaks võimaluseks oma vormi kontrollida ja ühes teiste spordisõpradega tervislik õhtupoolik veeta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles