Raul Must: loen ennast favoriidiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must
Raul Must Foto: Margus Ansu

Esimeses eestlasena tänavustel olümpiamängudel Pekingis võistlustulle astuv sulgpallur Raul Must loodab keerulisest loosist hoolimata avamängus võidu võtta.

Must mängib laupäeva hommikul tänavuste Euroopa meistrivõistluste pronksimehe, poolakast maailma 13. reketi Przemyslaw Wachaga.



«Loos on nii ja naa,» arvas Must ise. «Paberi peal on tema soosik, kuna ta on maailma edetabelis 13. kohal, mina aga 74. real. Aga ise loen ennast favoriidiks.»



«Mul pole midagi kaotada, usun, et tal ikka käsi väriseb, kuna ta loodab nii esimeses kui teises ringis kerged võidud saada,» jätkas Must. «Viimati kaotasin talle suhteliselt napilt. Sulgpallis sõltub kõik sellest, kellega sa mängid. Mulle sobib tema mängustiil, talle minu oma ilmselt mitte. Olen väga näljane ja tahan teda esimeses ringis alistada.»



Laupäeval alustab mängimist ka Eesti esireket Kati Tolmoff, kes enda sõnul veel võistluseelset pabinat ei tunne. Avaringis kohtub Tolmoff iirlanna Chloe Magee’ga. «Pean ennast soosikuks,» tunnistas ta. «Lähen kohtumist kindlalt võtma, loodan, et tuleb ära. Ega ma ennast nii halvaks ka ei pea, et kaotama läheksin.»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles