Platini: Prantsusmaa ei kuulu MMil favoriitide hulka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michel Platini
Michel Platini Foto: Reuters / Scanpix

Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) prantslasest president Michel Platini arvates ei kuulu Prantsusmaa jalgpallikoondis nende kolme riigi hulka, kes tänavu MM-tiitli nimel heidelda võiks.

Prantsusmaa võitis 1998. aastal maailmameistritiitli ning sai neli aastat tagasi Itaalia järel 2. koha, vahendab Reuters.

«Ma lihtsalt ei näe neid võitmas, aga usun, et vähemalt alagrupist saavad nad edasi,» arutles Platini, kes on Prantsusmaa ridades tulnud Euroopa meistriks. «Prantsusmaa ei kuulu maailma parimate meeskondade sekka, kindlasti pole nad esikolmikus. Aga samas on nad nagu Argentina, Saksamaa, Itaalia, Portugal ja Holland, keda on raske võita.»

Prantsusmaa koondis sattus loosi tahtel A-alagruppi koos võõrustajamaa Lõuna-Aafrika Vabariigi, Mehhiko ja Uruguayga. Kaheksandikfinaalis võib neile vastu tulla Argentina.

Platini arvates ei ole Prantsusmaal piisavalt häid mängijaid. «Meil on koondises mõned head mängijad, aga tõele au andes, suurepäraseid mängijaid meil pole,» teatas Platini.

MM-finaalturniir algab LAVis 11. juunil ning finaal peetakse kuu aega hiljem 11. juulil. Platini peab kolmeks suursoosikuks Hispaaniat, Inglismaad ja Brasiiliat.

«Neil on parimad meeskonnad, parimad mängijad ja lisaks mängivad nad parimat jalgpalli,» avaldas Platini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles