Kas Kubica võtab Massalt koha Ferraris?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa
Felipe Massa Foto: SCANPIX

Kuigi tänavusel vormel-1 hooajal on peetud vaid neli etappi, on rahvusvahelises meedias juba hakatud arutama Ferrari meeskonna järgmise hooaja sõitjate üle.

Fernando Alonsol on leping 2012. aastani ning tema koht on kindlustatud. Tema meeskonnakaaslase Felipe Massa oma aga mitte, vahendab PlanetF1.com.

Massa leping lõppeb selle hooaja järel ning paljud arvavad, et on vaid aja küsimus, millal brasiillane lepingut pikendab. Teised arvavad jällegi, et tema kohta ohustab poolakas Robert Kubica.

Kuigi Kubica esindab Renault meeskonda, on ta nelja etapiga kogunud vaid punkti vähem kui Massa.

«Kubica on näidanud nii imelisi tulemusi, et Renault peab tema hoidmise nimel tõsisesse võitlusesse minema,» kirjutas The Guardian.

«Arvatakse, et just tema on Ferraril mõttes, juhul kui nad otsustavad mitte pikendada lepingut Felipe Massaga, kes on valmistanud neile tänavu pettumuse. Hoolimata sellest, et ta MM-sarja pärast kolme esimest etappi juhtis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles