Taaramäe ei pruugi Eestisse võistlema tulla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Cycling Weekendi peakorraldaja Indrek Kelk (vasakul) ja Rein Taaramäe
Estonian Cycling Weekendi peakorraldaja Indrek Kelk (vasakul) ja Rein Taaramäe Foto: Toomas Huik

Kui kuu alguses oli Cofidise jalgrattur Rein Taaramäe mai lõpus toimuval Estonian Cycling Weekendil startimise osas üpris kindel, siis praeguse seisu kohaselt ei pruugi tema soov teoks saada.

Kuna Cofidisel napib sõitjaid, peab Taaramäe võib-olla tiimi huvides osalema samal ajal võidusõitudel Prantsusmaal.

Nice’is viibiv Taaramäe teeb järgmise etteaste 14.-16. maini kestval Pikardia tuuril. 1998. aastal võidutses seal Jaan Kirsipuu ja 2005. aastal Janek Tombak.

Pühapäeval toimunud Belgia ühepäevasõidu Liege-Bastogne-Liege jättis Taaramäe pooleli 180. kilomeetril. «Ma polnud selleks sõiduks valmistunud ja enesetunne oli väga kehva,» lausus Taaramäe.

Maailma edetabelis langes Taaramäe koha võrra 18., sama palju kukkus ka 15. positsiooni hoidev Eesti. Ratturitest juhib belglane Philippe Gilbert (Omega Pharma) hispaanlaste Alejandro Valverde (Caisse D’Epargne) ja Joaquin Rodriguezi (Katjuša) ees, riikide esikolmiku moodustavad Hispaania, Belgia ning Austraalia.

Parim meeskond on Caisse D’Epargne, Cofidis on 19. ja Ag2r (Rene Mandri) 23.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles