Viiendas kohtumises saab otsustavaks vaimne tugevus?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ - Rakvere Tarvas 26.04.2010
TTÜ - Rakvere Tarvas 26.04.2010 Foto: Karli Saul
Korvpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria neljandas kohtumises alistas TTÜ täna 78:77 Rakvere Tarva ning viigistas seeria 2:2-le. Otsustav lahing peetakse kolmapäeval Rakveres.

Kui seeria alguses sai palju räägitud, et viiendas mängus võiks maksvusele pääseda TTÜ parem füüsiline ettevalmistus, siis mängijad ise selles nii kindlad ei olnud.

«Arvan, et kolmapäeval võidab see, kes on vaimselt tugevam. Kõik senised kohtumised on olnud punkt-punkti mängud,» rääkis TTÜ mängija Kristjan Makke, kes arvas, et ka viimases mängus on oodata sarnast stsenaariumit.

«Tundub, et ei ole vahet, kelle kodusaalis mängime. Kindlasti tuleb jälle tasavägine mäng. Meie enesekindlus on nende mängudega tõusnud,» lisas otsustavd vabavisked tabanud Reimo Tamm.

Nüüd on Tarvas saanud kaks järjestikkust kaotust lisaajal, kuid Tarva üks kogenumaid Martin Müürsepp usub, et meeskonna vaimule need laastavat tööd ei tee. «Need ei mõju meile ja ma ei valeta siinkohal. Võtame neid kui kahte tavalist kaotust,» sõnas Müürsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles