Rooney loodab MMil Messi, Ronaldo, Torrese ja Kaká enda varju jätta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: AFP / Scanpix

Äsja Inglismaa meistriliiga parimaks jalgpalluriks valitud Wayne Rooney on endale kõrged sihid seadnud – inglane loodab 11. juunil Lõuna-Aafrika Vabariigis algaval MM-finaalturniiril enda varju jätta nii portugallase Cristiano Ronaldo, argentiinlase Lionel Messi, hispaanlase Fernando Torrese kui ka brasiillase Kaká.

Inglaste arvates mängibki 24-aastane Rooney suurt rolli nende võimalustes MM-tiitel võita, kirjutab The Telegraph.

Ja Rooney kinnitas, et ei suuda ära oodata võimalust mängida üle sellised mehed nagu Ronaldo, Messi, Torres ja Kaká. «Loodan, et nii lähebki, sest see tähendaks, et Inglismaa tuleb maailmameistriks,» sõnas Rooney. «Siis oleksin kahel põhjusel õnnelik.»

«Brasiilia ja Hispaania on favoriidid ning seejärel tuleb hunnik meeskondi, sealhulgas ka Inglismaa, kes tänu väikesele õnnele võivad võita,» lisas Rooney. «Usun, et Inglismaa oleks võimeline võitma.»

Manchester Unitedi ja Inglismaa koondise ründaja Rooney on tänavusel hooajal klubi eest 42 kohtumises löönud 34 väravat. Koondise eest on ta platsil käinud 57 mängus ning löönud 25 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles