Lepp: kolme tagamehega pikka seeriat ei võida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Lepp meeskonda juhendamas
Jüri Lepp meeskonda juhendamas Foto: Mihkel Maripuu

Esimest korda sel hooajal Eesti käsipallimeistrivõistluste mängus HC Kehra peatreenerikohuseid täitnud Jüri Lepa sõnul sai Chocolate Boysile 2:3 kaotatud poolfinaalseerias määravaks tagamängijate nappus.

«Kolme tagamehega võib võita üksikuid raskeid kohtumisi, kuid mitte pikka seeriat,» märkis Lepp. «Oleme viimaste aastate jooksul palju mängijaid välisklubidesse lasknud, noored ei kasva nii ruttu peale.»

Kuna valitsevale meistrile Kehrale oli kasulikum, et nende mängiv peatreener Indrek Lillsoo nii tähtsas kohtumises kogu aeg platsil viibib, ja tema asendaja Priit Pajus pidi tööülesannete tõttu Moskvasse sõitma, sai Lepp pühapäeval palve meeskonda juhendada.

«Tunnen mängijaid läbi ja lõhki, kuid enamik asju pannakse treeningul paika. Kaitses suutsin mehi juhendada, rünnakul ei saanud aga nii lühikese ajaga omi mõtteid ellu viia,» rääkis Lepp. «Esimesel poolajal oli kaitse ja väravavahi tegevus nõrk. Teisel poolajal ärkasime, kuid siis oli tegemist õnnemänguga.»

Enamuse ajast kaotusseisus – vahepeal koguni kuueväravalises – olnud Kehra jõudis viimasel neljal minutil minimaalsele kaugusele. Viimased rünnakud aga ebaõnnestusid, abi polnud ka väravavahi asemele väljakule tulnud seitsmendast väljakumängijast.

Pealekauba kaotas kehralane Olev Eensalu minut enne lõpuvilet rünnakul rumalal kombel palli. Lõppseisu vormistas neli sekundit enne lõppu Mikk Pinnonen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles