Ag2r keeras Mandri ettevalmistuse Giroks nässu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: renesworld.net

Pühapäevaõhtune kõne Ag2r’i jalgrattameeskonna spordidirektorilt Arturas Kasputiselt lõi Rene Mandri ettevalmistuse 8. mail algavaks Itaalia velotuuriks segamini.

Treenimise asemel peab eestlane sel nädalal võistlema Romandia velotuuril.

«Alustasin ettevalmistust Giroks. Plaanis oli teha pikki mägedetrenne ja viibida alpitelgis. Kõik see jääb ära,» kirjutab Mandri oma blogis. «Pidin võistlema tulema, sest tiim ei saanud rattureid kokku ja pidin end ohverdama nende meeste tõttu, kes vigastatud või lihtsalt ei andnud näole (nimesid ei nimeta). Juba teist korda sel hooajal üritan teha korraliku ettevalmistuse sõiduks, kus tahan hästi esineda, kuid see rikutakse lihtsalt ära. Süsteem lonkab. Õnnelik ma just pole, kuid võtan olukorrast maksimumi ja loodan häid kilomeetreid koguda.»

Postimehele lisas Mandri: «Teatud olukorras oleks Romandia tuur kindlasti heaks ettevalmistuseks, kuid hetkel mul seda vaja polnud. Saanuksin teha korraliku ettevalmistuse enne Romandiat, oleks hea siin vormi lihvida. Kuid vajasin puhkust ja tahtnuksin sel nädalal trenni teha. Hea, kui jaksan lõpuni sõita. Siin on suhteliselt karmid ja lühikesed intensiivsed etapid. Ei taha end sodiks sõita.»

Täna õhtul sõidetud 4,3 km proloogil sai Mandri 125. koha, kaotades parimat aega näidanud Itaalia temposõidumeistrile Marco Pinottile (HTC – Columbia) 25 sekundit. Tuur lõpeb pühapäeval.

Mullu sai Romandia tuuril kolmanda koha Rein Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles