Tartu jooksumaratoni ühistreeningut nautis rekordarv spordisõpru

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu jooksumaratoni ühistreening.
Tartu jooksumaratoni ühistreening. Foto: Allikas: Klubi Tartu Maraton

Esmaspäeval kogunes Elvasse, Tartumaa Tervisespordikeskusesse rekordarv spordisõpru, kes startisid 28. Tartu Jooksumaratoni ühistreeningu 16km ja 10km radadele.


 Kokku panid stardialas oma nime kirja 290 harrastussportlast.

Esimest korda ühistreeningul osalenud Annika Toit sõnas, et osalema tõi teda võimalus ilusa ilmaga vabas õhus koos mõnusa seltskonnaga kerget trenni teha.

«Kogu 16km rada oli stardist lõpuni väga mõnus. Emotsioonid peale finišijoone ületamist olid väga positiivsed, hea meel, et kodust välja sain ja raja läbisin,» kommenteerib Toit, kes plaanib ühistreeningu järgselt end esmakordselt kirja panna ka 28. Tartu Jooksumaratoni 23km distantsile.

Ühistreening Tartu Jooksumaratoni eelsündmusena annab hea ülevaate sellest, keda 9. mail Lõuna-Eesti maastikuradadel näha saab. Stardis olid nii noored kui vanad, mehed ja naised, kes näitasid taas kord, et tegemist on tõelise kogupere spordipäevaga.

Mitmetele rajal olnud isadele elasid kaasa nende lapsed, kes läbisid teekonda isa kõrval jalgrattal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles