Kolmemängulise võistluskeelu saanud Ribery jääb finaalist eemale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery (keskel) sai eelmisel nädalal mängus Lyoni vastu punase kaardi ning jääb nüüd seetõttu ka finaalist eemale.
Franck Ribery (keskel) sai eelmisel nädalal mängus Lyoni vastu punase kaardi ning jääb nüüd seetõttu ka finaalist eemale. Foto: SCANPIX

Euroopa jalgpalliliit UEFA määras Müncheni Bayerni mängijale Franck Ribery’le kolmemängulise võistluskeelu, mis tähendab, et prantslane ei saa oma koduklubi aidata ka Meistrite liiga finaalis.

Ribery teenis eelmisel nädalal poolfinaali avamängus Lyoni vastu 37. minutil punase kaardi, kuna tegi Lisandro Lopezi vastu jõhkra vea ja jäi seetõttu eemale eilsest korduskohtumisest. Bayern lootis, et finaalis saab Ribery siiski mängida, vahendab The Guardian.

Pärast juhtunu ülevaatamist leidis UEFA, et tegemist oli tõsise veaga ning seetõttu otsustati 27-aastasele Ribery’le määrata kolmemänguline võistluskeeld, mis tähendab, et ta ei saa platsile tulla finaalis ega ka järgmise hooaja avamängus.

Meistrite liiga finaal peetakse 22. mail Madridis, Bayerni finaalivastane selgub täna õhtul, kui omavahel lähevad vastamisi Barcelona ja Milano Inter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles