TTÜ mängijad jooksid Müürsepa mõtetes

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp (kollases) heitlemas Kristjan Makkega.
Martin Müürsepp (kollases) heitlemas Kristjan Makkega. Foto: Toomas Huik

Rakvere Tarva ääremängija Martin Müürsepp tunnistas, et teisipäeva õhtul uinudes, hakkasi ta mõtetes TTÜ mängijad ringi jooksma.

«Toomed, Poklad ja Orulad tiirutasid seal ringi ning segasid magama jäämist,» kirjeldas 35-aastane ning tippkorvpallis sisuliselt kõike näinud Müürsepp otsustava mängu eelseid tundeid. Vanameistrit ei säästnud seegi, et Eesti meistriliiga poolfinaalseeria otsustav viies kohtumine ei kuulu sugugi tema karjääri kaalukaimate etteastete hulka.

Mõtetes kollitanud üliõpilasmeeskonna mängijad ei suutnud Müürseppa siiski piisavalt segada. Ta sopsas juba esimesel poolajal kolm kolmest ning kogus lõpuks 17 punkti. 

Poolfinaalseeria kulges Müürsepa jaoks heitlikult. Ta alustas küll korralikult, et Tarva kaotusega lõppenud kolmandas ja neljandas mängus tegutses ebaõnnestunult. «Vahepeal tekkis juba tunne, et meeskond kaotabki minu pärast,» tunnistas ta hingepiinu. Samas ei lakanud ta uskumast, et Tarvas suudab TTÜle vastu hakata. «Tänane võit oli väga magus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles