Klandorf: meil on rohkelt tõuse ja mõõnu

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf.
Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Kalevi spordihallis kohtusid täna korvpalli meistriliiga raames Tallinna Kalev ning KK Pärnu. Tänu heale teisele ja kolmandale veerandile võitis Kalev 64:55.

«Teise veerandaja lõpuks olime suures ülekaalus ning mõtlesin proovida kõiki mängumehi. Kaitses mängisid kõik hästi, rünnakul mitte. Viskasime korvi alt rohkelt mööda, kuid õnneks võitsime laua. Meil on rohkelt tõuse ja mõõnu. Teine ja kolmas veerand olid head. Kahjuks ei jõua põhikoosseis täit mängu mängida,» rääkis Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf.

Pärnu meeskonna abitreener Mait Käbin leidis, et kaotuse taga peitub teine veerandaeg. «Meie mängu kurjajuur täna oli teine veerand, kui suutsime visata vaid 2 punkti. Meie kolmepunktivisked esimesel poolajal olid vaid 13:1, mis sest, et iga teine või kolmas vise oli tehtud väljamängitud kohast. Me ei pannud ära, nemad panid,» sõnas Käbin.

«Positiivne oli see, et kõik mängijad said platsile ja end seal proovile panna. Mingil hetkel hakkab see töötama, kui põhimeestel ei ole hea päev. Meid vedas alt visketabavis,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles