Murray hilines dopinguküttide tõttu kuningliku perekonna juurde

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Andy Murray Buckinghami palees.
Prints William ja Andy Murray Buckinghami palees. Foto: SCANPIX

Sel suvel Wimbledoni tenniseturniiri võitnud Andy Murray oli teel Buckinghami paleesse, et võtta prints Williamilt vastu medal oma teenete eest, ent pidi kungliku perekonna juurde minemist edasi lükkama, sest sattus dopinguküttide küüsi.

Prints William määras Briti esitennisistile medali ja autasu selle eest, et Murrayst sai üle 77 aasta Inglismaa meestennisist, kes Wimbledoni võitjaks tuli. Enne täna toimunud auhinnatseremooniat koputasid aga Murray uksele dopingukütid, kelle saabumine lõi Murray plaanid segamini.

«Annan parajasti dopinguproovi, hahaha. Jään ilmselt hiljaks,» kirjutas Murray ootamatute külaliste saabumise järel Twitterisse.

Pärast dopinguproovi andmist jõudis Murray pärast siiski Buckinghami paleesse ning sai oma teenitud medali kätte. Hetkel maailma edetabelis neljandat kohta hoidev Murray käis hiljuti seljaoperatsioonil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles