Eesti noored vibusportlased said MMil üheksandad kohad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vibu.
Vibu. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Hiinas toimuval kadettide ja juunioride MMil said kolm Eesti sportlast üheksanda koha.

Neiude kadettide arvestuses pääses Lisell Jäätma plokkvibu võistlusel otse 32 parema hulka ning alistas 1/16-finaalis itaallanna Aurora Tozzi 139:126. Kaheksandikfinaalis pidi eestlanna tunnistama 137:139 venalanna Sofia Khlõstova paremust ning lõpetas MMi seega üheksanda kohaga.

Noormeeste plokkvibu kadettide arvestuses läbisid nii Kristjan Puusepp kui Artus Aas napilt 1/24-finaalid, ent panid oma paremuse maksma 1/16-finaalides, kus Puusepp oli 143:135 parem Kanada esindajast Hunter McGinnisest ning Aas alistas 142:137 venelase Anton Bulajevi. Mõlema Eesti noormehe teekond lõppes aga kaheksandikfinaalis: Puusepp tunnistas 142:146 Renaud Domanski paremust ning Aas jäi 135:145 alla Govindas Singh Thokchomile. Nii Puusepp kui Aas said kirja üheksanda koha.

Meeste sportvibu juunioride arvestuses jõudis Pearu Jakob Ojamäe 1/16-finaali, ent pidi seal tunnistama 0:6 Yagiz Yilmazi paremust ning lõpetas MMi 17. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles