Casillas kinnitas: võin jaanuaris Madridi Realist lahkuda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas.
Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi kapten ning väravavaht Iker Casillas tunnistas avalikult, et võib jaanuaris kaaluda klubist lahkumist, kui ta peab endiselt Diego Lopezi järel teist viiulit mängima.

«Kui mängija ei ole aktiivselt mängimas, siis hakkab ta mõtlema erinevatele otsustele. Olen inimene ja olen jalgpallur. Ma pole praeguseks mänginud üheksa kuud ja see kehtib ka minu kohta. Ma ei ole robot,» vahendas Casillase sõnu Hispaania ajaleht AS.

«Muidugi tahan ma siia jääda ja võita Realiga rohkem tiitleid. Olen siin ajast, kui olin väike, aga lõpuks tuleb siiski päev, kui pean otsuse langetama. Praegu on minu otsuseks siia jääda ja võidelda ning mängida iga päev. Kui ma poleks oma  otsuses kindel olnud, oleksin klubi presidendile septembris öelnud, et tahan jõulude ajal lahkuda. Otsustasin aga, et tahan selle meeskonna liige olla veel pikka aega... Olles seda öelnud, pean aga lisama, et kui kolme kuu jooksul pole asjad muutunud ning mu käest küsitakse sama asja, siis võib juhtuda, et mõtlen lahkumise peale,» nentis Casillas.

32-aastane Casillas langes oma kasvatajaklubi Reali pingile jaanuaris, kui sai vigastada liigamängus Valencia vastu. Kuigi hooaja lõpuks hispaanlane tervenes, jättis Reali toonane peatreener Jose Mourinho klubi kapteni siiski pingile. Uuel hooajal Madridi meeskonda tüürima asunud Carlo Ancelotti jätkas alguses samamoodi, ent usaldas Casillase platsile Meistrite liiga avavooru kohtumises Galatasaray vastu. Reali puuriluku jaoks lõppes tagasitulek aga õnnetult, sest põrkas juba kohtumise 15. minutil kokku meeskonnakaaslase Sergio Ramosega. Kuigi nüüdseks on Casillas taas mänguvormis, paistab Ancelotti endiselt eelistavat meeskonna teist väravavahti Lopezi.

Väidetavalt on teenekast Casillasest huvitatud eelkõige Inglismaa klubid Arsenal ja Manchester City.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles