Bayern kaebab Riberyle määratud võistluskeelu edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery
Franck Ribery Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi kinnitas, et kavatseb edasi kaevata Euroopa jalgpalliliidu UEFA otsuse määrata nende ääreründajale Franck Riberyle kolmemänguline võistluskeeld.

Mängukeeld tähendab aga seda, et prantslane jääks kõrvale ka 22. mail peetavast Meistrite liiga finaalist, vahendab The Guardian.

Ribery teenis eelmisel nädalal poolfinaali avamängus Lyoni vastu 37. minutil punase kaardi, kuna tegi Lisandro Lopezi vastu vea ja jäi seetõttu eemale eilsest korduskohtumisest.

Bayern lootis, et finaalis saab Ribery siiski mängida, ent UEFA leidis pärast juhtunu ülevaatamist, et tegemist oli tõsise veaga.

«UEFA andis meile oma otsusest teada, öeldes, et Franck Ribery tegi tõsise vea,» seisis Bayerni avalduses. «Me ei mõista nende otsust ja peame seda täiesti valeks. Franck Riberyd ei saa süüdistada vastase tahtlikus vigastamises, Lisandro Lopez oli võimeline mängu jätkama. Bayern ja Franck Ribery ei lepi selle karistusega, vaid kaebame otsuse edasi.»

Vaata videot vahejuhtumist siit. Kas Ribery viga vääris kolmemängulist võistluskeeldu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles