Carmelo Anthony: tahan hakata vabaagendiks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmelo Anthony.
Carmelo Anthony. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA New York Knicksi meeskonna ridades mängiv Carmelo Anthony andis mõista, et kavatseb pärast praegu kehtiva lepingu lõppemist hakata vabaagendiks, kuigi see ei tähenda tingimata lahkumist New Yorki meeskonna juurest.

29-aastane ääremängija tunnistas, et vabaagendiks hakkamine on tal pikka aega meeles mõlkunud. «Ma tahan olla vabaagent. Arvan, et kõik NBAs on vähemalt korra karjääri jooksul unistanud vabaagendiks hakkamisest,» rääkis Anthony. «See on justkui hindamisperiood su enda jaoks. Justkui ma oleksin saalis ning kõik treenerid, omanikud ja spordidirektorid tulevad mind vaatama ja hindama. Kokkuvõttes jah, ma tahan saada seda kogemust,» kinnitas Anthony New York Observerile antud intervjuus.

2011. aastast Knicksi ridades palliv mängumees lisas mõned päevad hiljem, et plaanib vabaagendina katsetada elu juba 2014.-2015. hooaja lõppedes, kui saab otsa tema praegune leping New Yorki klubiga. «See (vabaagendiks olemine- toim.) on kindlasti asi, mida kavatsen õige aja saabudes uurida. Kas see tähendab, et ma ei tule New Yorki tagasi? Kindlasti mitte. Aga see on võimalus, mida ma kavatsen uurida ja katsetada. Aga see ei tähenda, et ma ei tahaks tagasi New Yorki tulla või ma ei tahaks siin olla,» selgitas Anthony oma tulevikuideid.

Knicks jõudis eelmisel hooajal play-offi ning alistas avavoorus 4:2 Boston Celticsi, teises voorus tuli sama skooriga tunnistada aga Indiana Pacersi paremust. Uut hooaega alustab Knicks 30. oktoobril, kui vastaseks on Milwaukee Bucks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles