Korjuse meeskond loobus soomlase teenetest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaro Vainio.
Aaro Vainio. Foto: Koiranen GP / Facebook

GP3-vormelisarjas võistleva Kevin Korjuse meeskond Koiranen GP teatas, et hooaja viimasel etapil Abu Dhabis ei võistle nende eest soomlane Aaro Vainio.

Vainio asemel võtab Korjuse ja Patrick Kujala kõrval Koiraneni autos koha sisse 23-aastane britt Dean Stoneman. Andekas Stoneman võitis 2010. aastal Formula 2 sarja ja teenis sellega koha vormel-1 hooajalõputestil, pääsedes Williamsi rooli. Järgmisel hooajal plaanis ta võistelda vormel-Renault 3.5 sarjas, kuid siis avastati tal munandivähk.

Nüüdseks on Stoneman rängast haigusest paranenud ja startis tänavu juba Suurbritannia Porsche sarjas. «Me ei oota temalt mingit kindlat tulemust, tahame vaid, et ta saaks taas vormeliroolis istumisega kohaneda,» sõnas Koiraneni tiimi juht Afa Heikkinen MTV3le. Vainio hoiab GP3-sarjas enne viimast etappi alles kaheksandat kohta, jäädes näiteks üldarvestuses kolmandal kohal olevast Korjusest maha 32 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles