Nõmme Kalju võitis võõral väljakul Narva Transi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Eesti jalgpalli Meistriliigas võitis Nõmme Kalju 2:0 Narva Transi ning omab endiselt teoreetilisi võimalusi tiitlivõiduks.

Kalju esimene värav kanti Narva mängumehe Vitali Andrejevi nimele. Lõppskoori vormistas Tarmo Neemelo.

Liiga liider Tallinna Levadia alistas samal ajal Tallinnas 3:1 Flora.

Hetkeseisuga on tabeliliidril Levadial kogutud 82 punkti. Teisel kohal olev Nõmme Kalju järgneb 75 puntiga ning kolmandal kohal paiknev Sillamäe on kogunud 63 punkti. Flora jääb Sillamäest maha ühe punktiga.

Tulemused:

Kuressare - Sillamäe 0:3

Levadia - Flora 3:1

Paide - Tammeka 1:2

Kalev - Infonet 3:1

Trans - Kalju 0:2

Enne mängu:

Trans on tabelis kaheksas ning üleminekumängudest hoiab neid eemale veel neli punkti, mis on nende ja Tammeka vahel. Samas on Lõuna-Eesti esindusklubil ka kaks mängu varuks. Kalju lootus tiitlit võita on veel vaid matemaatiline, sest heas hoos Levadia on neli vooru enne lõppu seitsme punkti kaugusel.

Meeskonnad on sel hooajal kolmel korral kohtunud ning kahel korral on peale jäänud Kalju, korra Trans.

Transi loots Aleksei Jagudin: «Hooaja lõpuni on meil veel neli mängu. Iga mäng on väga tähtis meie jaoks. Üks kord õnnestus meil kodus alistada Nõmme Kalju. Tahaks korrata seda veel kord. Loodame, et võit mängus Kaleviga polnud juhuslik ning meeskond tõesti on leidnud oma mängu. Me peame väga kindlalt mängima kaitses ja aktiivselt rünnakul. See peab andma positiivse tulemuse.»

Eesti U-23 koondisesse kuuluv Albert Taar: «Jäänud mängudes peame võtma maksimaalse punktide arvu. Väike vaheaeg lubas meile taastuda pärast saadud traumasid. Nõmme Kalju jaoks on eelseisev mäng ka väga tähtis, nad pole veel kaotanud lootust võitmaks meistritiitel. Meid ootab raske mäng.»

Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio: «Laupäeval sõidame Narva eesmärgiga võtta sealt kolm punkti. Me läheme sinna sellise mentaliteediga, kuna hooaeg on endiselt käimas. Ees ootab raske mäng, kuna Narva ei taha lõpetada üheksandal ehk üleminekumängudel.»

Poolkaitsja Yankuba Ceesay: «Narvas on alati raske mängida, kuid usun, et suudame kolme punkti ilusa mängupildiga koju kaasa võtta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles