Itaalia maksuamet külmutab hiigelvõla tasumiseks Maradona varad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona.
Diego Maradona. Foto: AFP / Scanpix

Itaalia maksuamet teatas, et nad on hakanud külmutama endise jalgpallitähe Diego Maradona varasid, sest legendaarne argentiinlane on Itaaliale võlgu makse 33 miljoni naela väärtuses.

52-aastane Maradona on Itaalia maksuameti andmetel riigile võlgu suure summa ajast, kui ta mängis aastatel 1984-1992 Napoli meeskonnas. Sealjuures jõuti kahel aastal (1987 ja 1990) ka liigavõiduni.

Sky Newsi uudisteagentuuri väitel on Itaalia asunud võla tasumiseks Maradona varasid külmutama ning parajasti Milanos viibivale Maradonale õnnestus vastavasisulised paberid samuti kohale toimetada. Argentiinlane on varem võlgade tasumisest keeldunud, väites, et need on Napoli klubi, mitte tema vastutusel.

Itaalia maksuamet on varasemalt proovinud Maradona võlga vähendada ka teiste vahenditega, näiteks on avalikul üritusel temalt ära võetud Rolexi käekell ning kaalulangetamise kliinikus viibimise ajal on argentiinlaselt konfiskeeritud kallid kõrvarõngad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles