Ferguson hindas ManU seisu: igasugune karikas oleks hea saavutus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Alex Ferguson.
Sir Alex Ferguson. Foto: SCANPIX

Endine Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener sir Alex Ferguson kommenteeris ManU veebilehele antud intervjuus, et uue peatreeneri David Moyesi käe all mängiva meeskonna jaoks oleks sel hooajal mõne karika võitmine suureks saavutuseks.

Moyesi juhendatav ManU on alustanud liigahooaega tagasihoidlikult: tiitlikaitsjad on kaheksa mänguga saanud kirja kolm võitu, kaks viiki ning kolm kaotust. Liigatabelis ollakse sellega hetkel kaheksandal kohal, liigat juhtivale Arsenalile kaotatakse kaheksa punktiga.

ManU paljude tiitliteni viinud Ferguson ütles klubi hooaja algust kommenteerides, et mõne tiitli võitmine oleks suurepärane saavutus. 

«Davidi (Moyes- toim.) jaoks oleks igasuguse karika võitmine fantastiline tulemus - vahet pole kas see on Inglise karikasarja, Euroopa karika või Inglismaa meistritiili oma,» rääkis Ferguson. «Meil on alati olnud kõrged sihid ning David on neist teadlik ja loodan, et ta need ka saavutab. Meie liigas pole tiitli võitmine kerge, sest praegu võitlevad selle nimel ligikaudu kuus meeskonda,» lisas legendaarne treener.

ManU endine loots Ferguson juhendas klubi alates aastast 1986, Moyes oli enne Manchester klubi juhendamist Evertoni peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles