Bale kinnitas: olen terve ja mänguvalmis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi ründestaar Gareth Bale lükkas ümber tema tervise kohta käivad kuulujutud, mis on noormehe hinnangul proportsioonidest välja aetud.

Bale'i tervislik olukord kerkis meedias taas päevakorda möödunud nädalavahetusel, kui üks Hispaania ajaleht väitis, et Bale'i vaevab seljavigastus. Eile õhtul Hispaania liigas Malaga vastu peetunud kohtumine oli Bale'i jaoks üle mitme nädala esimene mäng, mille normees sai kaasa teha. Tottenhami meeskonnast hiigelsumma eest soetatud Bale'i enda sõnul oli mängupausi põhjuseks väikene lihastrauma.

«See oli kõigest väike lihasevenitus, mis aeti ebaproportsionaalselt suureks,» kommeneteris Bale Madridi Reali telekanalile. «Tegemist oli väikese vigastusega ja nüüd olen ma tagasi vormis,» lisas ründeäss.

Madrid vähendas eilse 2:0 võiduga vahet liiga liidrite Barcelona ja Madridi Atleticoga, kes said vastavalt kirja viigi ja kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles