Tiit Kivisild tegi Helsingi Horse Show GLl hea esituse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Kivisild Cinnamonil.
Tiit Kivisild Cinnamonil. Foto: Külli Tedre

Tiit Kivisild ja Cinnamon saavutasid Helsingi International Horse Show GP sõidus, kahevoorulises parkuuris kõgusel kuni 160 sentimeetrit, puhta tulemusega auhinnalise üheksanda koha.

Ülitugevas 5* sõidus, kus esimese vooru suutsid puhtalt läbida 48 alustanust 17, olid Kivisilla ja Cinnamoni konkurentideks takistussõidumaailma tähed nagu Marco Kutscher, Steve Guerdat, Edwina Tops-Alexander, Gerco Schröder, Kevin Staut ja teised. Otsustavasse vooru ei pääsenud näiteks reedese põhisõidu võitnud Scott Brasch, Pius Schwizer, Meredith Michaels-Beerbaum, Roger-Yves Bost, Maikel van der Vleuten, Luciana Diniz ja paljud teised maailma takistussõidu suurnimed.

Kivisild ja Cinnamon sõitsid teises voorus välja aja, mis andis neile üheksanda auhinnalise koha. Sõidu võitis belglane Gregory Wathelet hobusel Papillon Z. Teise kohaga lõpetas sakslane Marco Kutscher hobusel Cornet`s Cristallo, kolmandana iirlane Shane Breen hobusel Balloon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles