Jürgen Klopp: ütlesin Chelsea ja City pakkumistest ära

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp tunnistas, et ütles sel suvel ära Inglismaa kõrgliigas mängivate Chelsea ja Manchester City pakkumistest asuda nende meeskondade etteotsa.

Klopp kerkis jalgpallimaailmas väga hinnatud treeneriks sel suvel seetõttu, et suutis kevadel oma hoolealused viia Meistrite liiga finaali, kus neil tuli tunnistada teise Saksamaa klubi Müncheni Bayerni paremust. Nii kutsuti Kloppi nii Chelseasse, kus asendust vajas Roberto Di Matteo ametikoht, kui ka Manchester Citysse, kes vajas uut juhti Roberto Mancini asemele.

«Olid mõned Inglismaa klubid, kes helistasid ja tahtsid minuga rääkida, aga mul polnud mõtet nendega vestelda, sest neil poleks minuga niikuinii võimalust olnud,» vahendas Kloppi sõnu ESPN.

«Sellest on raske aru saada, kui sinu mõttelaadiks on «Ma saan suuremasse klubisse minna»-suhtumine. Olen kindel, et saab palju rohkem raha teenida Inglisma või Hiina või Venemaa klubides. Aga minu jaoks ei ole see kõige olulisem asi. Muidugi on raha tähtis, ega ma ei ole Mahatma Gandhi. Kui keegi oleks mulle kaks aastat tagasi öelnud, et sellised klubid mulle helistavad, siis oleksin vastanud, et see on võimatu. Aga nüüd nad helistasid ja see ei tähendanud mulle mitte midagi. Elus pead sa oskama olla õigel ajal õiges kohas ja mina olen praegu just õigel ajal õiges kohas,» selgitas Klopp rahulolevalt.

Dortmund on hetkel Saksamaa liigas hoidmas teist kohta, juhib Müncheni Bayern.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles