Tiigrid alistasid viimastel sekunditel lõvid. Hunt vaatas kõrvalt

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiiger ja lõvi.
Tiiger ja lõvi. Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals sai dramaatilise võidu ameerika jalgpalli liiga NFL hooaja seitsmendas voorus Detroit Lionsi vastu võõral väljakul 27:24. Võidu tõi Mike Nugenti löögivärev 54 jardi kauguselt 4 sekundit enne kohtumise lõppu.

Nagu arvata oligi, oli Bengalsi ja Lionsi vaheline heitlus tige ja tihe heitlust. Bengalsi kuulus kaitse suutis nullida läbimurdja, taskurakett Reggie Bushi, kes suutis läbida vaid 50 jardi. Samas maailma parim püüdja Calvin Johnson hullas - 155 jardi ja kaks touchdowni.

Samas oli ka Bengalsi mängujuht Andy Dalton kuum - tal õnnestus 34 söödust 24 ning tulemuseks kolm touchdowni - A.J. Greenile, Marvin Jonesile ja Tyler Eiferdile.

Bengals lubas Lionsil küll neljanda veerandaja alguses viigistada, ent seejärel tegi kaitse vägevat tööd ning peatas vastase kõik rünnakud.

Bengals juhib AFC North divisjoni 5 võidu ja 2 kaotusega. Baltimore Ravensil kaotas Pittsburgh Steelersile 16:19 ja meeskonnal on 3 võitu ja 4 kaotust. Sama seis on Cleveland Brownsil, kes jäi alla Green Bay Packersile 13:31. Steelersil on 2 võitu, 4 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles