Video: Fiorentina pööras Rossi kübaratriki abil kaotuse võiduks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähistavad Fiorentina klubi mängijad.
Tähistavad Fiorentina klubi mängijad. Foto: SCANPIX

Fiorentina jalgpalliklubi ründaja Giuseppe Rossi tõi oma meeskonna jaoks kastanid tulest, kui lõi Juventuse vastu kübaratriki ja pööras 0:2 kaotuse kaheväravaliseks võiduks.

Itaalia jalgpalli kõrgliigas oli Fiorentina võõrustamas Juventust, kes sai kohtumist 37. minutil Carlos Tevezi ja Paul Pogba tabamustest juhtima. Kaotusseisu jäänud kodumeeskonna poolt sai Rossi jala valgeks 66. ja 76. minutil. Kaks minutit hiljem lõi värava Joaquin ning Rossi sahistas kolmandat korda Juventuse väravavõrke 81. minutil.

Kaotuse saanud Juventuse peatreener Antonio Conte väitis pärast liigamängu, et tema hoolealuste mõtted olid juba kolmapäevas, kui Meistrite liigas kohtutatakse Madridi Realiga. «Me olime igas vallas paremad ja mäng oli meie kontrolli all. Siis aga juhtus midagi ettekujutamatut: kaotasime mängu, mida domineerisime. Need kümme minutit (mille jooksul Rossi lõi kaks väravat- toim.) muutsid kõike ja meile löödi kummalised väravad. See ei olnud üldse meie moodi,» rääkis Conte.

Itaalia liigas jätkab liidrina Roma meeskond, kellel on koos 24 punkti. Juventus on hoidmas kolmandat ja Fiorentina viiendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles