Kontaveit kerkis edetabelis elu parimale kohale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

Tennisist Anett Kontaveit tõusis värskes naiste maailma edetabelis elu parimale 234. kohale.

Võrreldes eelmise tabeliga tõusis nädala eest Austraalias Margaret Riveris peetud 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiri võitnud Kontaveit koguni 34 kohta. Parima eestlannana on Kaia Kanepi tabelis 30. kohal, olles ühe tabelirea võrra langenud.

Veel mahuvad eestlannadest tabelisse Erika Hendsel (1113. koht) ja Eva Paalma (1175. koht). Tabeliliider on endiselt võimsa eduga Serena Williams, talle järgnevad Viktoria Azarenka ja Maria Šarapova. Esikümnes tõusis kuuendaks Petra Kvitova, möödudes Sara Erranist. Samuti parandas positsiooni Angelique Kerber, kes vahetas esikümne lõpus kohad Caroline Wozniackiga.

Meeste ATP tabelis loovutas Jürgen Zopp tervelt 40 kohta ja on nüüd 333. tabelireal. Vladimir Ivanov langes 14 kohta ja 557. kohal, Daniil Proskura 1380., Anton Pavlov 1525. ja Kert Kilumets 1677. kohal. Tabelit juhib Rafael Nadal, talle kaotab 400 punktiga Novak Djokovic. Kolmas on hispaanlane David Ferrer, Tomaš Berdychist möödunud Roger Federer tõusis kuuendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles