Kingi koduklubi alistas Ahjupera tööandja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonia's Tarmo Kink stands for the national anthems prior to the FIFA World Cup 2014 qualifying football match Hungary vs Estonia in Budapest on September 10, 2013.  AFP PHOTO / FERENC ISZA
Estonia's Tarmo Kink stands for the national anthems prior to the FIFA World Cup 2014 qualifying football match Hungary vs Estonia in Budapest on September 10, 2013. AFP PHOTO / FERENC ISZA Foto: FERENC ISZA/AFP

Eesti jalgpalluri Jarmo Ahjupera leivaisa Ujpest FC pidi eile Ungari kõrgliigas tunnistama Tarmo Kingi tööandja Györi ETO 1:2 paremust. Eesti koondislased kohtumist kaasa ei teinud.

Võõrsil mänginud ETO läks kohtumist juba 10. minutil Máté Pátkai väravast juhtima. Kõigest viis minutit hiljem duubeldas Zoltán Lipták külaliste eduseisu. Enne poolaega õnnestus Ujpestil ka üks värav tagasi lüüa, kui täpne oli Péter Kabát. Teisel poolajal skoori ei tehtud ning kohtumine lõppes ETO 1:2 võiduga, vahendas Soccernet.ee.

11 vooru järel püsib ETO viiendal kohal, Ujpest langes aga eelviimasele viieteistkümnendale kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles