Milano Olimpia kodulehe kinnitus: Kangur käis täna operatsioonil

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (vasakul) Eesti koondise vormis mängimas.
Kristjan Kangur (vasakul) Eesti koondise vormis mängimas. Foto: Andres Haabu

Eesti korvpallikoondislase Kristjan Kanguri uue koduklubi Milano Olimpia koduleht kinnitas täna Itaalia meedias levinud väiteid, et eestlane vajab operatsiooni. Klubi kodulehe väitel käis Kangur operatsioonilaual juba täna.

Klubi ametliku kinnituse järgi käis Kangur operatsioonil Monzas asuvas kliinikus. Operatsioon läks edukalt ning Kanguri lõikusjärgne olek oli klubi kinnitusel hea. Edasi ootab Eesti koondislast vähemalt kolme nädala pikkune taastumisprotsess.

Täna levisid Itaalia meedias ajalehe La Gazzetta dello Sport väited, et Kanguri tervisliku olukorra tõttu on Milano klubi asunud otsima veel üht Euroopa päritolu ääremängijat. Neid väiteid Olimpia oma kodulehel ei kommenteerinud.

Itaalia ajakirjanduse andmetel oli Kangurit taas vaevamas sportlase song, mida Eesti koondise tugitalal juba korra sel suvel lõigati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles