Itaalia maksuameti poolt tagaotsitav Maradona: ma ei ole maksupettur

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona.
Diego Maradona. Foto: SCANPIX

Itaalia maksuameti poolt 33 miljoni naela suuruse võla omamises süüdistatud jalgpallilegend Diego Maradona väitis, et ta ei ole maksupettuses süüdi.

52-aastane argentiinlane on parajasti Itaalias reisil ning pikemat aega teda taga ajanud Itaalia maksuamet suutis Maradonale võlasissenõusmisdokumendid lõpuks hotelli toimetada. Omal ajal Napoli ridades mängimise ajal 33 miljoni naela suuruse võla tekitamises süüdistatud Maradona ei olnud itaallaste käitumisega rahul.

«Ma ei ole maksupettur ja mul pole probleemi öelda seda ka Equitaliale (Itaalia maksukogujatele- toim.),» kommenteeris Maradona ühele telekanalile. «Nad peaksid tegelema inimestega, kes on lepingutele alla kirjutanud ja saavad endiselt vabalt ringi käia. Nad on juba võtnud mu kõrvarõngad ja kellad, aga täna polnud mul midagi sellist kaasas. Nad on isegi otsinud sponsoreid, kes maksaksid reklaamisaamiseks mu võla ära, aga olen sellest keeldunud, sest ma ei ole maksupettur,» kinnitas Maradona.

Itaalia maksuamet ei ole jonni jätnud ja proovib omaaegselt legendilt kätte saada kogu summat, mis ta väidetavalt aastatel 1984-1992 Napoli ridadesse kuuludes tekitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles