Arsenali ründeäss sai vigastuspausilt naastes uue trauma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Theo Walcott.
Theo Walcott. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga meeskond Arsenal peab veel vähemalt paar nädalat hakkama saama ilma oma ründaja Theo Walcottita, kes suutis vigastuspausi järel treenides endale taas liiga teha.

Septembri lõpus ilmnes, et 24-aastane Walcott vajab kõhulihastega seotud vigastuse tõttu operatsiooni ning seetõttu mõnda aega Arsenali klubi aidata ei saa. Nüüd oli noormees taas treenimisvalmis, ent suutis Sky Sportsi andmetel end uuesti vigastada ja peab taas pidama paarinädalase võistluspausi. Mis täpsemalt Walcotti vaevab, ei ole veel täpsustatud.

See tähendab, et ründestaar jääb eemale kolmest olulisest mängust: Meistrite liiga kohtumisest Dortmundi Borussiaga, Inglismaa liigamängust Crystal Palace'iga ning Inglismaa ühe karikasarja Capital One Cupi mängust Chelseaga.

«Tal oli neljapäeval tervislik tagasilöök. Usun, et me ei näe teda Dortmundi, Crystal Palace'i ega Chelsea vastu mängimas,» kommenteeris olukorda Arsenali peatreener Arsene Wenger. «Ta jääb eemale vähemalt kaheks nädalaks,» lisas Wenger napisõnaliselt.

Koduses liigas on Arsenal 19 punktiga tabelit juhtimas, Meistrite liigas ollakse samuti oma alagrupi tipus, sest kahest mängust on saadud kaks võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles