Klopp enne tänast Meistrite liiga mängu: Arsenal on favoriit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp avaldas enne tänast Meistrite liiga alagrupimängu Arsenaliga arvamust, et Inglismaa meeskond on sel aastal piisavalt tugev ning võiks jõuda koguni turniiri finaali.

Arsenal on hooaega alustanud 12-matšilise võiduseeriaga ning pole seni veel kaotuskibedust tundnud. Koduses liigas troonivad nad tabeli tipus ning ka Meistrite liigas on nad esikohta hoidmas F-alagrupis, mida paljud jalgpallieksperdid on pidanud selleaastaseks nii-öelda surmagrupiks. Kuus punkti kogunud Arsenali selja taga on kolme punktiga eelmise aasta Meistrite liiga finalist Dortmundi Borussia, kelle peatreener Kloppil jagus Arsenalile vaid kiidusõnu.

«Fännide jaoks on see kindlasti üks ilusama stiiliga matše, mida vaadata; mulle see meeldib,» kommenteeris Klopp. «Võistkond, kes on piisavalt tugev, et olla Inglise liiga tšempion, on loomulikult piisavalt tugev, et mängida Meistrite liiga finaalis. Nüüd on nad tagasi (tiitlijahil) ja me tahame nad peatada. Neil on meist rohkem punkte, nad on ühes maailma kõige tugevamas liigas hoidmas esikohta ja nad mängivad kodus, seega on favoriidid. Me peame tegema läbi aegade ühe oma parima mängu, sest teistmoodi pole võimalik siin edukas olla,» lisas Dortmundi meeskonna juhendaja.

Tänane kohtumine peetakse Arsenali koduväljakul, 6. novembril võõrustab Dortmund omakorda Inglise klubi.

Klopp on sunnitud tänast kohtumist vaatama tribüünilt, sest UEFA pikendas tema juhendamiskeeldu kahe mänguni selle eest, et kohtumises Napoli vastu ähvardas ta matši neljandat kohtunikku. Tänane mäng algab Eesti aja järgi kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles