Özil: Reali mängijate pahameel on mulle komplimendiks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: SCANPIX

Sel suvel üleminekuperioodi viimasel hetkel Madridi Reali meeskonnast Arsenali müüdud Mesut Özil on esmakordselt isiklikult sõna võtnud oma klubivahetuse teemal ning kinnitas, et endiste klubikaaslaste kommentaarid on talle suureks komplimendiks.

Pärast Özili müümist avaldasid mitmed Reali mängijad eesotsas superstaari Cristiano Ronaldoga pahameelt, et 25-aastane sakslane Inglismaale müüdi. Mõni aeg hiljem tunnistas Reali poolkaitsja Sami Khedira, et paljud meeskonnakaaslased tunnevad Özili mänguoskustest puudust. Seevastu Madridi klubi president Florentino Perez on korduvalt võtnud meedias sõna ja väitnud, et sakslane ei suutnud klubis taluda pinget ning tal oli probleeme liigse naistelembusega. Kui seni on erinevatele väidetele vastanud vaid Özili isa, siis nüüd on esmakordselt kommentaare jaganud ka Özil ise.

«Meeskond ja fännid kohtlesid mind Realis hästi. Tunnen, et mängijate ja fännide mure ning kurtmine minu ülemineku osas on mulle suureks austuseks. Mul oli Madridi Realis kolme aasta jooksul väga hea karjäär, olen tänulik seal veedetud aja üle,» rääkis Özil Saksa ajalehele Bild.

Arsenal ja Özil võõrustavad täna õhtul Meistrite liiga mängus Dortmundi Borussiat, Real mängib homme Juventusega. Kodustes liigades on Arsenal Inglismaal tabelit juhtimas, Real püsib Hispaania liigas kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles