Kuulus räppar P. Diddy tahab osta NFLi meeskonda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean Combs.
Sean Combs. Foto: SCANPIX

Hiphoppar Sean «Diddy» Combs tunnistas, et tahab sarnaselt mitme teise muusikuga olla spordimeeskonna omanik ning täpsemalt tahaks ta näha endale kuulumas mõnda Ameerika jalgpalli meeskonda.

«Ma olen rohkem omaja-tüüpi mees,» rääkis hiphoppar ühele telekanalile antud intervjuus. «Seega on mul unistus - ning see saab tõeks - saada esimeseks afroameeriklasest enamusomanikuks. Ma ei taha, et mulle kuuluks vaid väike osa, vaid et NFLi meeskond olekski päriselt minu oma. Suur osa NFLi mängijatest on afroameeriklased, aga pole ühtegi sellist omanikku. Selleks saada on mu unistus,» lisas P. Diddy.

Muusikutest omavad teiste hulgas väikest osa NBA või NFLi meeskondadest näiteks sellised kuulsused nagu Nelly, Usher ja Jennifer Lopez. Samuti ühe NBA klubi osakuid omanud räppar Jay-Z rajas aga hiljuti oma spordiagentuuri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles