Võimas bulgaarlane lõpetab lõpuks Klitško valitsemisaja?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kubrat Pulev.
Kubrat Pulev. Foto: SCANPIX

Vladimir Klitško teenis hiljuti oma karjääri ühe tähtsama võidu, kui ta alistas venelase Aleksandr Povetkini. Siiski saab Klitško endiselt palju kriitikat, kuna paljude arvates väldib ta tõeliselt tugevaid vastaseid.

Stephen Marks kirjutab veebiküljel eastsideboxing.com, et Klitško jaoks oleks tõeliselt raske vastane 32-aastane bulgaarlane Kubrat Pulev.

«Paljud arvasid, et matš Povetkiniga on tema jaoks tõeliselt raske, kuid juhtus see, mida ma kartsin ehk Povetkin ei suutnud Klitškole vääriliselt vastu hakata. Siiski oli Povetkin tugevam kui suurem osa Klitško vastaseid,» kirjutab Marks. «Matš Kubrat Puleviga oleks kindlasti viimaste aastate üks kõvemaid lahinguid raskekaalus.»

«Vendade Klitškode (Vitali ja Vladimir) järel on Pulev edetabeli kolmas mees. Tema viimasteks vastasteks on olnud tõelised hiiglased – kolm viimast meest on olnud sama suured kui Vladimir,» lisas ta. «Kubrat Pulev ei ole lihtsalt tavaline suur mees nagu Mariusz Wach või Francesco Pianeta. Ta on suur mees, kellel on samasugune tehnika nagu Klitškol.»

194 cm pikkune ja 112 kg raskune Pulev on senise karjääri jooksul pidanud 18 profimatši ning need kõik ka võitnud. Pulevi käte siruulatus on 202 cm. Üheksa korda on Pulev oma vastase ka nokauteerinud. Vastavalt IBFi reitingule on bulgaarlasel õigus Vladimir Klitškoga kohtuda.

WBA, IBFi, WBO ja IBO meistrivööde omanik Klitško on karjääri jooksul teeninud 61 võitu ja saanud 3 kaotust. 198 cm pikkuse ukrainlase kate siruulatus on 206 cm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles