Liivak ja Napoli said Meistrite liigas valusa kaotuse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Liivak (vasakul) noorte Meistrite liiga kohtumises Londoni Arsenali vastu.
Frank Liivak (vasakul) noorte Meistrite liiga kohtumises Londoni Arsenali vastu. Foto: Erakogu

Noorte jalgpalli Meistrite liigas sai valusa kaotuse Eesti U19 koondislase Frank Liivaku koduklubi Napoli, kes jäi võõrsil 1:2 alla Marseille eakaaslastele.

Napoli asus kohtumist 10. minutil juhtima, kuid tabamuse sai kirja Luca Palmiero. Napoli jaoks läks olukord soodsamaks 27. minutil, kui väljakult saadeti ära Marseille poolkaitsja Jeremy Roland. 38. minutil saadeti platsilt ära veel üks Marseille mängumees Michel Araai ning tundis, et Napoli jaoks on mäng tehtud.

82. minutil sai aga otse punase kaardi Napoli pallur Armando Anastasio ja samal minutil suutis Marseille tänud Gabriel Duboisi tabamusele viigistada. 88. minutil tõi aga Fode Guirassy tabamuse Marseille’le 2:1 võidu.

Liivak tegi Napoli ridades täna kaasa terve kohtumise.

F-alagrupis on Napoli ja Marseille nüüd kolme kohtumisega kogunud mõlemad kolm punkti. Londoni Arsenali noortemeeskonnal on tabeliliidrina kuus silma ning Dortmundi Borussial kolm. Arsenal ja Dortmund kohtuvad omavahel homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles