Ülitähtis Meistrite liiga mäng võib Moskvas ära jääda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City mängijad Moskvas harjutamas.
Manchester City mängijad Moskvas harjutamas. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonna peatreener Manuel Pellegrini teatas, et homne Meistrite liiga kohtumine City ja Moskva CSKA vahel võib ära jääda, kuna CSKA koduväljaku muru on katastroofilises seisus.

«Nägin just väljakut ja minu arvates on see uskumatu, et nii tähtis kohtumine võib toimuda üldse sellisel väljakul,» pahandas Pellegrini Briti meedia vahendusel. «Peame palvetama, et homme ei sajaks, kuna vastasel juhul pole võimalik mängida.»

«Homne mäng võib ära jääda. Ma ei uskunud oma silmi, kui ma väljakut nägin. Tegemist on maailma tähtsaima liigaga ja seega on vaja ka paremat väljakut. Tegemist ei ole muruväljakuga!» teatas Pellegrini.

CSKA ja City heitlevad D-alagrupis tõenäoliselt teise koha ehk edasipääsu nimel, kuna tiitlikaitsja Müncheni Bayern on alustanud ka tänavust hooaega suurepäraselt ja mõlemale peamisele konkurendile näidati avamängus kindlalt koht kätte.

CSKA ja City kohtumine peaks homme Moskvas algama Eesti aja järgi kell 19.00. Kohtumine on planeeritud Himki Arenale.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles