Vägev video: hooaja kümme kõige ilusamat väravat löödi ühe nädalaga?

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (keskel) lõi Bastia vastu tõeliselt ilusa kannaga värava. Lisaks löödi ühe nädala jooksul terves maailmas veel mitmeid tähelepanuväärseid tabamusi.
Zlatan Ibrahimovic (keskel) lõi Bastia vastu tõeliselt ilusa kannaga värava. Lisaks löödi ühe nädala jooksul terves maailmas veel mitmeid tähelepanuväärseid tabamusi. Foto: SCANPIX

Portaal 101greatgoals.com on töös olnud juba kaheksa aastat, kuid nüüd tunnistasid tegijad, et sellist nädalat nad ei mäleta – nädala kümne ilusaimat väravat võivad kõik kandideerida hooaja parimale tabamusele.

Selle nädala sisse jäi Stephanie Roche sooritus, mis näitas selgelt, et jalgpall ei ole ainult meeste mäng. Lisaks lõpetas Jack Wilshere Arsenali imelise söödumängu väravaga, mis paljude meelest võib olla üks Inglismaa liiga ajaloo kauneimaid.

Pariisis särasid Zlatan Ibrahimovic ja Edinson Cavani, Tim Cahill lõi Põhja-Ameerika jalgpalliliiga ajaloo kiireima värava ja lõpuks pani maailma ahhetama Fulhami mehe Pajtim Kasami terava nurga alt löödud pommlöök, mis konkureerib isegi Marco van Basteni legendaarse tabamusega.

Vaata videosid ja vali oma lemmik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles