Uskumatu lahendus: Moskva CSKA asus halvas korras väljakut rohelise värviga üle võõpama

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängija Khimki staadionil.
Mängija Khimki staadionil. Foto: SCANPIX

Täna õhtul jalgpalli Meistrite liigas peetavatest kohtumistest on üheks tähtsamaks D-alagrupi mäng Moskva CSKA ja Manchester City vahel. Suure tõenäosusega omavahel alagrupi teise koha punkte jagava mängu eel on aga ilmnenud, et Moskvas peetava mängu eel on hakatud halvas korras staadionit kiirkorras rohelise värviga remontima.

Manchester City peatreener Manuel Pellegrini avaldas juba eile imestust ning kriitikat Khimki staadioni seisukorra üle ning väitis, et seal ei ole võimalik mängida. Venelased otsustasid olukorra parandamiseks staadionit parandada värviga: traktorid asusid staadionipinda roheliseks võõpama. Staadionitöölised pidid sealjuures tegelema ka sponsorplakatite kaitsmisega, sest CSKA ei soovinud, et sinna rohelist värvi satuks. Moskva klubi ametnike väitel võeti värvimine kasutusele seetõttu, et sellisel juhul näeb staadion vähemalt telepildis parem välja.

Pellegrini ja City mängijad pole sellise lahendusega siiski ilmselt rahul, sest tänane mäng võib otsustada, kes saab kokkuvõttes Müncheni Bayerni järel alagrupis teise koha.

Vaata pilte värvimisest ja väljaku olukorrast siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles