Tiger Woodsi petiseks nimetanud kommentaator esitas golfiässale vabanduse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods.
Tiger Woods. Foto: SCANPIX

Tuntud golfikommentaator Brandel Chamblee võrdles golfiässa Tiger Woodsi käesolevat hooaega koolilapse petmisega ning oli hiljem sunnitud esitama maailmakuulsale sportlasele vabanduse.

Woods on käesoleval hooajal võitnud viis tiitlit ning Chambles võrdles seda intsidendiga oma lapsepõlvest, kui õpetaja pani talle pärast spikerdamisega vahelejäämist hindeks Fi. Seejärel lisas kommentaator, et Woods peaks enda hooaega hindama samuti F-iga, andes mõista, et kuulus golfar on oma tiitlid võitnud pettuse läbi.

Woodsi esindaja Mark Steinberg teatas pärast Chamblee väljaütlemisi, et kavatseb laimamise tõttu astuda samme, mis võiksid viia kohtuni, ning seepeale esitas Chamblee avaliku vabanduse.

«Golf on härrasmeeste mäng ja ma ei ole selle tekkinud vaidluse üle uhke. Tahan Tigeri ees vabandada ning keegi ei sundinud mind selleks,» selgitas Chamblee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles