Kanteri konkurent hakkab ameerika jalgpallis suurt raha jahtima

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lawrence Okoye San Francisco 49ersi treeningul.
Lawrence Okoye San Francisco 49ersi treeningul. Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängudel kettaheites 12. koha saanud Suurbritannia sportlane Lawrence Okoye teatas kohalikule meediale, et kettaheitjana teda 2016. aasta Rio de Janeiro olümpial ei näe ja nüüdsest keskendub ta vaid ameerika jalgpallile.

22-aastane Okoye oli ka kettaheitjana väga perspektiivikas, kuid britt valis ameerika jalgpalli ja seal tiirlevad suured rahapakid, kirjutab Sportsmail.

Okoye osales ka San Francisco 49ers’i treeninglaagrites, kuid ta ei mahtunud hooajaks tiimi 53 üles antud mängija sekka ja praegu on ta paigutatud vigastatud mängijate nimekirja, kuna ta vigastas hooajaeelses laagris põlve.

«Nüüdsest keskendun vaid ameerika jalgpallile. Minu suur eesmärk on 2014. aasta NFLi hooaeg, mitte 2016. aasta Rio olümpia,» teatas Okoye. «Viimastel kuudel olen ka mentaalselt kõvasti edasi läinud ja mängu paremini mõistma hakanud. Mõtlen nüüd juba nagu jalgpallur. Varem ma nii ei tundnud, kuna mul puudus jalgpalluri IQ.»

«Siiski ei saa ma ennast pidada veel mängumeheks, kuna praegu ei saa ma väljakule joosta. Tavaliselt inimesed ei oota treeninglaagreid, kuid mina juba ootan,» teatas Okoye.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles