Ogier: Hispaania ralli testikatse oli kohutav

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: SCANPIX

Homme algava Hispaania MM-ralli eel sõidetud testikatse sai sõitjate kriitikatulva osaliseks, kõige vihasemalt võttis sõna tänavuse MM-tiitli juba kindlustanud Sebastien Ogier.

Ogieri sõnul ei meenutanud testikatseks ette valmistatud rada vähimalgi määral nädalavahetuse võistlustrassi. «See on vist küll kõigi aegade kohutavaim testikatse. Täiesti mõttetu rada – ringristmik, sirge ja paar šikaani. Sõitsime selle neli korda läbi ja kõik. Aga auto töötab hästi, testisime seda eelmisel nädalal ja kohandasime veidi Prantsusmaal kasutatud seadet. Olen enesekindel,» lausus Ogier veebilehele wrc.com.

Prantslase kriitikaga nõustus ka Jari-Matti Latvala. «Me ei saanud tegelikust rallist vähimatki aimu. Vähemalt teame, et auto liigub korralikult,» sõnas soomlane. Ralliga tehakse algust homme õhtul, kui sõidetakse 21 km pikkune Queroli kiiruskatse.

Hispaania MM-ralli testikatse:

1. Dani Sordo: 1.22,7

2. Jari-Matti Latvala: +0,2

3. Sebastien Ogier: +0,3

4. Andreas Mikkelsen: +0,6

5. Evgeny Novikov: +1,5

6. Thierry Neuville: +1,6

7. Khalid Al Qassimi: +1,9

8. Nasser Al-Attiyah: +2,3

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles